دور تولیدی دینام و الکتروموتور دور بالایی است کمترین دوری که الکتروموتور به تنهایی توان تولید دارد ۷۵۰ دور دردقیقه است که برای بسیاری از استفاده ها دور بالایی است. استفاده از گیربکس صنعتی یکی از مناسب ترین راهکار ها برای کاهش دور تولیدی الکتروموتور است. مکانیزم عملکرد اکثر گیربکس صنعتی موجود در بازار یکسان است که با استفاده از تعدادی چرخدنده دور تولیدی الکتروموتور را در خروجی گیربکس صنعتی کاهش می دهند. گیربکس صنعتی به دودسته افزاینده و کاهنده تقسیم می شوند . گیربکس صنعتی افزاینده در موارد خاص کاربرد دارند و بنابر سفارش مصرف کننده تولید میشوند .مکانیزم عملکرد گیربکس کاهنده نیز مشابه گیربکس افزاینده می باشد با این تفاوت که در گیربکس کاهنده سرعت تولید شده در خروجی گیربکس صنعتی کاهش می یابد و قابلیت استفاده برای دستگاه با دور کم را فراهم میکند . گیربکس RAN یا گیربکس ۹۰ درجه سرعت ثابت یکی از انواع گیربکس خاص صنعتی موجود در بازار است که به هردو صورت افزاینده و کاهنده کاربرد دارد .
مکانیزم عملکرد گیربکس RAN به گونه ایی است که با استفاده از دنده پینیون یا دنده جناغی بکاررفته در داخل گیربکس باعث تغییر جهت توان تولید الکتروموتور می شود.
استفاده ازین نوع دنده مزیت های فراوانی دارد ، ازجمله مزیت های این نوع دنده راندمان بالای آن نسبت به دنده و ماردون است یکی دیگر از مزیت های این نوع دنده توانایی اتصال به صورت برعکس را نیز داراست بدین گونه که میتوان محل محور ورودی و خروجی را جابجا کرد. و به صورت افزاینده بکار برد
استهلاک این نوع دنده نسبت به دنده و ماردون بسیار کمتر است . این نوع دنده امکان تغییر جهت دور ورودی را به صورت ۹۰ درجه فراهم می سازد . گیربکس RAN در نسبت های ۱ به ۲، ۱به ۳ ، ۱ به ۱ موجود می باشد ولی عمده کاربرد گیربکس RAN در نسبت ۱ به ۱ می باشد .
نقد و بررسیها0
هنوز بررسیای ثبت نشده است.