مشخصات اینورتر i Master
اینورتر i Master با استفاده از تکنولوژی شرکت مشهور و مهم Fuji در کره جنوبی ساخته میشود. این اینورتر در ایران نیز نمایندگی رسمی دارد و با همان کیفیت فوجی به فروش میرسد. با توجه به خصوصیاتی که گفته شد، تمامی مشخصات و نحوه عملکرد اینورتر ۲ اسب کرهای i master نیز دقیقاً مشابه با FRENIC-MINI است لذا اگر شما با نمونههای قدیمی Frenic – mini آشنایی دارید، بدون هیچ مشکلی میتوانید از اینورتر ۲ اسب تکفاز به سه فاز i master نیز بهره ببرید.
اینورتر آی مستر در توانهای مختلف تولید و به بازار عرضهشده است. در زیر نحوه کدبندی در اینورتر آی مستر نمایش دادهشده است. U1 در حقیقت همان شناسه محصول است. توان در اینورتر imaster بهصورت یک کد چهاررقمی نمایش داده میشود و درنهایت یک عدد درجشده که اگر ۷ باشد به معنی ۲۲۰ ولت یا همان تکفاز و اگر ۴ باشد به معنی ۳۸۰ ولت یا همان سه فاز است.
مشخصات درایو ۱.۵ کیلووات تکفاز به سه فاز
اگر به دنبال یک اینورتر ۲ اسب تک فاز به سه فاز با کیفیت عالی و قیمت مناسب هستید مطمئن باشید این بهترین گزینه است. اینورتر آی مستر علاوه بر این که کره ای اصل هست، قیمت بسیار رقابتی و مناسبی دارد و به عنوان یک اینورتر ۱.۵ کیلووات ارزان در بازار شناخته می شود.
اینورتر imaster دو اسب تک فاز یکی از پرمصرفترین انواع اینورتر در ایران به شمار میرود. قیمت درایو ۱.۵ کیلووات آی مستر در سایت بازرگانی الکترو اتکال درجشده که بهصورت آنلاین قابل خریداری است. در زیر چگونگی فعال کردن ورودی دیجیتال و سیمکشی در دو حالت سینک و سورس از طریق کلید فرمان یا PLC نمایش دادهشده است.
از طریق کلید فرمان
با استفاده از PLC
ملاحظات مربوط به نصب اینورتر ۲ اسب تکفاز
محل نصب اینورتر ۲ اسب آی مستر دارای ملاحظاتی است که باید رعایت شود. حداقل فاصله اولین تجهیز تا بالا و پایین اینورتر ۱.۵ کیلووات تکفاز به سه فاز i master باید ۱۰ سانتیمتر و از طرفین حداقل یک سانتیمتر باشد. علاوه بر این در ذیل کلیدهای مختلف روی دستگاه نمایش دادهشده است.
روش جابجایی بین مدهای کاری مختلف در اینورتر ۲ اسب تکفاز آی مستر
در تصویر زیر نحوه جابجایی بین مدهای مختلف کاری نمایش دادهشده است. این تغییر وضعیت بین سه مد Running mode و Programming mode و Alarm mode امکانپذیر است. برای دریافت توضیح بیشتر میتوانید با کارشناسان فروش در تماس باشید.
راهاندازی درایو ۲ اسب تکفاز به سه فاز
قبل از اینکه نحوه راهاندازی اینورتر ۱.۵ کیلووات تکفاز به سه فاز شرح داده شود، باید به این نکته اشارهکنیم که انتخاب الکتروموتور باید بر اساس قدرت و کاربرد طرحشده برای اینورتر صورت گیرد. اگر انتخاب موتور متناسب با اینورتر ۲ اسب هست، پارامترهای زیر را دنبال کنید:
۱- مشخصات روی پلاک الکتروموتور را به درایو معرفی نمایید.
۲- مشخص کردن نحوه راهاندازی الکتروموتور با اینورتر ۲ اسب یا به عبارتی تعریف استارت و استاپ ها و …
۳- تعیین پارامترهای مربوط به تغییر دور خروجی الکتروموتور و محل تغییر دور
۴- تنظیم زمان شتابگیری موتور و زمان استاپ آن
۵- اجرای سیم کشی های مدار فرمان در اینورتر ۲ اسب تکفاز به سه فاز
نقد و بررسیها0
هنوز بررسیای ثبت نشده است.