معرفی اینورتر اینوت SPC خورشیدی:
کمپانی INVT یکی از بزرگترین سازندگان اینورتر(درایو) در قاره آسیا از زمان تاسیس در سال ۲۰۰۲ بر دو حوزه اتوماسیون صنعتی و انرژی الکتریکی متمرکز بوده است و در این راستا بیش از ۱۰۸۵ اختراع ثبت شده و ۱۲ مرکز تحقیق و توسعه دارد. این شرکت موفق به دریافت جایزه ملی <<شرکت برتر تکنولوژیک>> در زمینه الکترونیک صنعتی، کنترل اتوماتیک و IT شده است.
INVT در حال حاضردارای ۱۶ شرکت تابعه، بیش از ۳۵۰۰ کارمند افزون بر ۳۰ دفتر داخلی و مرکز خدمات پس از فروش و ۸ شعبه خارج از کشور می باشد. محصولات اینوت در زمینه اتوماسیون صنعتی، شبکه برق، ترانزیت ریلی و خودرو های برقی اکنون به طور گسترده در بیش از ۶۰ کشور دنیا عرضه میشود.
اینورتر خورشیدی چیست و چه کاربردی دارد:
اینورتر خورشیدی با اینورتر یا معکوس کنندۀ منطقی که در الکترونیک و مدارات دیجیتالی به کار رفته است و برای معکوس کردن وضعیت منطقی یک ولتاژ DC بسیار جزئی در ورودی خود به کار می رود مشابه نیست. اینورتر مورد استفادۀ سیستم خورشیدی دقیقاً نقطۀ مقابل یک آداپتور AC یا منبع تغذیۀ معمولی است، چون با دریافت یک ولتاژ ۱۲ ولت DC یا بالاتر از یک یا چند باتری سرب اسیدی یا نمونه های مشابه دیگر، برق AC مورد نیاز بسیاری از دستگاه ها و لوازمات برقی خانگی و صنعتی در رنج ۱۱۰ یا ۲۲۰ و ۳۸۰ ولت را مهیا می کند.
اینورتر خورشیدی باید دو هدف را برآورده کند :
- توان ورودی DC را به جریان AC خروجی مناسب تبدیل کند که امواج هارمونیکی کم و ضریب توان مورد قبولی داشته باشد.
- حداکثر توان را از منبع نور دریافت کند.
انواع اینورتر خورشیدی با توجه به طرز قرار گرفتن اینورتر ها در ماژول ها به چهار دسته تقسیم می شود:
اینورتر مرکزی
متداول ترین نوع اینورتر خورشیدی در سیستم های بزرگ است و عموماً اینورتر های خورشیدی مرکزی سه فاز هستند. این اینورتر چندین پنل خورشیدی را به هم متصل می کندو نصب نسبتاً ساده و کم هزینه ای دارد. اما قابلیت ارتقا زیادی ندارد و در تابش کم بهره وری خوبی نخواهد داشت.
اینورتر رشته ای
اینورتر خورشیدی رشته ای کاربرد تجاری و مسکونی دارد. در اینورتر رشته ای یک رشته از صفحه های خورشیدی به اینورتر وصل شده است. در پنل های خورشیدی در صورتی که تابش های متفاوتی دریافت شود جریان ایجاد شده در آن ها متفاوت خواهد بود و اتصال موازی بین رشته ها باعث عدم تطابق می شود. اما در اینورتر رشته ای این مسئله حل می شود.
اینورتر چند رشته ای
اینورتر چند رشته ای در واقع اینورتر رشته ای توسعه یافته است. در اینورتر چند رشته ای می توان هر رشته را به طور جداگانه کنترل کرد.
اینورتر خورشیدی از نظر شکل موج خروجی به چهار دسته تقسیم می شود:
- خروجی به شکل موج مربعی
- خروجی به شکل سینوسی اصلاح شده (معمولی)
- خروجی به شکل سینوسی اصلاح شده (پله ای)
- خروجی به شکل سینوسی خالص
برای سیستم های خورشیدی از اینورتر خورشیدی سینوسی خالص استفاده می شود، اما اگر قصد داشته باشیم روشنایی یا برق دوربین مدار بسته را تأمین کنیم می توانیم از اینورتر های شبه سینوسی استفاده کنیم.
در مناطقی که دسترسی به شبکه ی برق وجود ندارد، استفاده از انرژی خورشید جهت پمپاژ آب رو به افزایش است و درایو SPC اختصاصا برای این کاربری طراحی شده است این درایو با بدنه IP65 و عدم نیاز به تابلو برق، دارای تمام ملزومات سخت افزاری و نرم افزاری می باشد.
امکانات نرم افزاری:
- فانکشن های مخصوص کنترل الکتروپمپ
- قابلیت استفاده حداکثری از نور خورشید(MPPT)
- عدم نیاز به هر گونه تنضیمات در اکثر موارد
- حفاظت های اختصاصی کاربری پنل خورشیدی
مشخصات سخت افزاری:
- سوئیچ قطع/ وصل ورودی DC
- ترمینال های ورودی DC از پنل با کانکتور MC4
- کانکتور برای خروجی AC
- کانکتور GPRS جهت دسترسی از طریق اپلیکیشن (آپشن)
- کانکتور اتصال سنسور آب
- دکمه استپ / استارت پمپ
- کانکتور اتصال کیپد خارجی
- بدنه IP65 برای نصب در فضای باز
- تهویه بدون فن Heat-sink
کاربری ها:
- سیستم های پمپاژ جهت تامین
- آب کشاورزی
- باغبانی
- آب شرب
- دامپروری
- پرورش ماهی و ….
نقد و بررسیها0
هنوز بررسیای ثبت نشده است.